Ανοικτό Διεθνές Τουρνουά Σκακιού Τριανδρίας

Νέα Τουρνουά

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του τουρνουά μας ...

View on Facebook

Σε πολύ λίγες ώρες ξεκινά το 12ο open Τριανδριας, μια συλλογική προσπάθεια γονέων των παιδιών της τριανδρίας, που γεννήθηκε στα θρανία των σχολείων, μετεγκατάσταθηκε στον πολιτιστικό τούμπας, πέρασε από το ΑΠΘ, απο το Σεΐχ Σου και πλέον καταγράφει τον 3ο χρόνο στη ΔΕΘ, στην καρδιά της πόλης .

Ευχαριστούμε όλους όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, εμείς υποσχόμαστε πως θα βάλουμε τα δυνατά μας για ένα αρτιο τουρνουά .

Open.pat.gr
...

View on Facebook

Σχεδόν έτοιμοι ! Σας περιμένουμε ...

View on Facebook

Πληροφορίες Τουρνουά

Σελίδες Πληροφοριών Τουρνουά

Θεσσαλονίκη

Πως να έρθετε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πως να έρθετε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Φτάνετε στη Δ.Ε.Θ. εύκολα σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο της πόλης. Μπορείτε να μπείτε στην έκθεση από την πύλη Νο 1 (μοναδική είσοδο για οχήματα) ή την πύλη Νο 2. Στάσεις κοντά στην πύλη Νο 1: Α.Χ.Ε.Π.Α.1.or Α.Χ.Ε.ΠΑ.2 Close to gate 2 bus stops: ΜΟΥΣΕΙΑ1 or ΜΟΥΣΕΙΑ2 or Χ.Α.Ν.Θ.

Διαβάστε
Πως να έρθετε στη Θεσσαλονίκη

Πως να έρθετε στη Θεσσαλονίκη

Με στρατηγική θέση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η Θεσσαλονίκη είναι εύκολα προσβάσιμη, με όλα τα μεταφορικά μέσα. Διαθέτει Διεθνές Αεροδρόμιο (Διεθνές Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με Κωδικό ΙΑΤΑ SKG), Σιδηροδρομικό σταθμό, Λιμάνι, Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων και συνδέεται οδικώς με την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω εθνικών και διεθνών αυτοκινητόδρομων. Με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο ή κρουαζιερόπλοιο, δείτε τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε στη Θεσσαλονίκη […]

Διαβάστε
Η πόλη σήμερα

Η πόλη σήμερα

Με όλες τις δομές ενός σύγχρονου αστικού κέντρου, η Θεσσαλονίκη είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, πρωτεύουσα της διοικητικής περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με πληθυσμό 878.000 κατοίκους στην Περιφερειακή της Ενότητα. Το λιμάνι της, δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της χώρας και η γεωγραφική της θέση κοντά στις χώρες των Βαλκανίων, ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, αποτελούν τα διαχρονικά πλεονεκτήματα που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη […]

Διαβάστε

Οι υποστηρικτές του Τουρνουά μας

Share